Karriere

Karriere hos Ole Larsen

Vi er en familiejet virksomhed med en stærk holdånd, et tæt fællesskab, og vi sætter altid mennesket i centrum.

Ole Larsen er en moderne dansk virksomhed og som national distributør er vi bevidst om vores ansvar over for vores kunder, der er afhængige af vores ydelser. Det handler om levering til tiden i den rette temperatur og fra dag til dag.

Vi har en resultatorienteret og handlingsorienteret kultur med fokus på nytænkning. Vi forventer, at alle bidrager til kulturen uafhængigt af stilling i virksomheden.

Medarbejderne er den vigtigste ressource, hvilket stiller krav til medarbejderne, men giver også muligheder for udvikling og ansvar i jobbet.

For alle stillinger i Ole Larsen er der:

Frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø med meget brede rammer til at udvikle forretningen og med en kort beslutningsproces.

”WE care more – for vore medarbejdere, kunder og omverdenen.”

Engagerede og kompetente kolleger der brænder for at gøre en forskel. Gode ansættelsesvilkår herunder pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening og vores populære familie-/børnedage m.m.

Vi behandler oplysninger ifm. ansøgning med stor fortrolighed – læs nærmere her

Se ledige stillinger

Eller skriv dig op til vores jobagent

Søg uopfordret

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger

Chauffør

Vi har fuldt læs og søger derfor løbende Danmarks dygtigste chauffører.
Som chauffør hos Ole Larsen bliver du en del af en virksomhed, hvor vækstspeederen er helt i bund, arbejdshandskerne er på, og humøret er højt.

Ole Larsen er en af de store spillere inde for temperaturreguleret fødevaretransport, hvor udviklingen af mennesker og arbejdsmateriel er i fokus. Lige nu sker flere store terminaludvidelser, nye kunder kommer til, og fremtiden bringer kun flere spændende ting.

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet så hold øje med vores facebookside, hvor vi annoncerer, når der er konkrete stillinger at søge. 
Søg uopfordret

Se ledige stillinger

Bliv vognmand hos Ole Larsen

Vi oplever kundetilgang, og søger erfarne vognmænd med udgangspunkt i Brabrand, Aalborg eller Vejle/Taulov.

Vi garanterer fast og alsidig kørsel inden for temperaturregulerede transporter i Danmark til både 2 og 3 akslede trækkere – og mulighed for gode rabatordninger på dieselolie.

Vi tilbyder også FULL-SERVICE udlejning af både 2 og 3 akslede trækkere på attraktive vilkår, hvis du ønsker en bil mere i din forretning.
Vi er en seriøs og veldrevet virksomhed med tingene i orden og med stor respekt for den enkelte

Kontakt:
Steffen Rask Byrielsen
Tlf: +45 60 20 70 66
Mail: srb@olelarsen.dk

Søg opfordret

Terminal / lager

Vi har fremdrift og hjulene drøner afsted. Derfor søger vi løbende lagermedarbejdere til vores terminal i Brabrand, hvor vi har både daghold, aftenhold og nathold.

Ole Larsen er en nytænkende virksomhed, hvor foden er solidt placeret på vækstspeederen, og vi mangler løbende flere hænder til at tage fat. Nøglen til vækstmotoren er udvikling af vores ansatte, som er den vigtigste ressource.

Vil du være en del af en stærk holdånd, og er du villig til at gå den ekstra mil, når mange paller skal flyttes? Så hold øje med vores facebookside, hvor vi annoncerer, når der er konkrete stillinger at søge eller send os en uopfordret ansøgning. 
Søg uopfordret

Se ledige stillinger

Værksted

Vores lastbiler kører 24/7, og det samme gør vores værksted. 
På OLT’s værksted finder du kompetente og engagerede værkfører, som brænder for at skabe et solidt og velsmurt fundament for vores lastbiler og chauffører. 

Ole Larsens værksted tager kun hånd om vores egne lastbiler. 
Hvis værkstedet ikke ruller hos Ole Larsen, gør vores lastbiller heller ikke. Søg uopfordret 

Se ledige stillinger

Disponent

Hos Ole Larsen har vi et disponentteam hvor alle har hver deres arbejdsområde samtidig med, at alle bidrager aktivt til samarbejdet på tværs af disponentteamet. På den måde får vi det hele til at gå op i en højere enhed – både økonomisk og tidsmæssigt. Arbejdet foregår i højt tempo og kræver evnen til at bibeholde det kølige overblik. Som disponent hos Ole Larsen er man mellemleddet mellem kunde og chauffør, hvor den personlige og positive dialog er vigtig. 
Søg uopfordret

Se ledige stillinger

Disponent elev

Hos Ole Larsen får du som disponentelev en spændende elevtid med støtte fra erfarne disponenter, udfordring og variation i arbejdsopgaverne. Her du en positiv attitude og team-spirit får du hos os frihed under ansvar og rig mulighed for at afprøve dine kompetencer i forskellige sammenhænge. I takt med at du får flere og flere kompetencer får du, hos os, også mere og mere ansvar. Vi giver dig rum til personlig udvikling og et godt springbræt til din fremtidige karriere inden for logistik og transport.
Søg uopfordret

Se ledige stillinger

”Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource”

Kontor

Vi er en familiejet virksomhed med en stærk holdånd og et tæt fællesskab. Vi sætter altid mennesket i centrum. I en stilling hos os får du engagerede og kompetente kolleger, der brænder for at gøre en forskel. Vi har frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø med meget brede rammer til at udvikle forretningen og med en kort beslutningsproces. Hos os er der altid gode ansættelsesvilkår, herunder pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening, frokost og massageordning og familie-/børnedage m.m.
Søg uopfordret

Se ledige stillinger

IT & Projekter

Ole Larsen er en virksomhed hvor vi tror på at det kan svare sig at gå forrest. IT & Projekter er en afdeling, som faciliterer vores mange projekter og tester vores mange ideer. Innovation er dog en del af hele virksomheden. Alle opfordres til at komme med ideer og alle de medarbejdere, der har lyst til at deltage i vores innovations-projekter, er mere end velkommen.
Vi har det bedst, når vi udfordrer status quo. Hvis du kunne tænke dig at følge med i vores bedrifter, kan du følge vores LinkedIn side/profil.

LinkedIn