OLT´s næste store digitale projekt

NexusOne valgt som strategisk samarbejdspartner til OLTs næste store digitale projekt

Hos Ole Larsen Transport har vi de seneste år arbejdet med en innovativ digital strategi, som har ført os op i den absolutte elite, når det gælder velsmurt digital kundekontakt.

Med en “state of the art” kundeportal, er det ikke kun gods, der bliver flyttet 24/7. Kunderne har også adgang til digitale fragtbreve, ordrestatus, fakturaer og meget mere – uanset tid, sted og platform.

Helt i tråd med vores innovative dna, er kundeportalen ’kun’ første skridt på vores digitale rejse.

Projektteamet er i fuld gang

Et projektteam med repræsentanter fra Ole Larsen og NexusOne er derfor i disse uger i fuld gang med at sætte strøm til næste del af rejsen: En ny skalérbar, driftssikker og nytænkende dataplatform skal rulle ud fra garagen her i foråret og sikre os et – for transportbranchen – uhørt overblik over relevante data på tværs af hele forretningen.

Projektteamet siger selv om dataplatformen, at der er tale om en ’high performance, low cost, integrationsmotor’, som er er i stand til processere store datamængder i realtid’. Kort fortalt: best practices inden for eventdrevet it-arkitektur.

Vi er pavestolte over at søsætte dette projekt og glæder os til samarbejdet med NexusOne, som vi mener er den helt rigtige partner på vejen mod den næste destination i vores digitale transformation.

Stay tuned – vi har aftalt med projektteamet, at vi må komme med behind the scenes her i foråret…