Den datadrevne rejse

Ole Larsens dataplatform er lige på trapperne og den kommer til at gøre en stor forskel for såvel vores ansatte som vores kunder.

Selvom vi glæder os til slutproduktet, så har vejen derhen været lige så fantastisk.

Nexus har formået at få et nuanceret billede af virkeligheden og hverdagen hos Ole Larsen, og har igennem et tæt samarbejde med os, formået at omsætte vores behov for datadrevne løsninger til beregninger, vi kan trække ud i realtime. Datadrevne beregninger, som gør en positiv forskel for forretningen og som skaber værdi for alle vores beslutningstagere.

Alle relevante datakilder er integreret i løsningen, som naturligvis er skalerbar, og hvor data opdateres i realtid. Med dataplatformen har vi et solidt fundament ift. data-mining, som er et område, hvor der ligger stor værdi og gemmer sig. Ligeledes har vi med vores intuitive KPI-struktur sikret transparens gennem alle beslutningslag i virksomheden, og har således et perfekt udgangspunkt for en datadreven organisation.

Indsigt i forretningen og specificering af hvorledes dataplatformen skaber mest værdi for Ole Larsen er sket gennem en række workshop med Nexus. Her har vi udfordret hinanden på behov og definitioner, og har således fået sporet os ind på en arkitektur, som inkrementelt leverer relevante, skræddersyede visninger til brugerne ud fra deres definerede rolle.

Vejen dertil har været brolagt med en række forskelligartede workshops. Derudover har Nexus været med chauffører ude på ture, besøgt terminalen og været omkring disponenterne – således at hele forretningens behov er indtænkt i løsningen.

Dermed får vi udviklet en fremtidssikret dataplatform, som er det perfekte udgangspunkt for datadrevne beslutninger.

Vi glæder os!